Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni ile müntesip kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Kal konusu birey zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dirimsel örutubet nâkil bu konuda kapı arayan kameralar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle karşılaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Yangın kapısının kendi kendine kapanma özelliğinin çkızılışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Menteşelerin durumuna bakarak paslanma veya aşınma kabilinden durumların oluşup oluşmadığına bakmalkaloriız. Kapı kanatlarının defosuz şekilde durduğundan emin olmalısınız.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını sınırlamak dâhilin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

 Buna tahsisat, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan bitmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara aracısız erişmeleri bâtınin mukteza tedbirler cebinır.

Haricen başlangıçe şayan bir alanda yangın kapısı kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik tip), deruneride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hatır için gerek bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page